HATAY / HASSA - Şehit Veysel Şirin İlkokulu

Şehit Veysel Şirin İlkokulu

Adres
AKBEZ MAH. MOLLA GÜRANİ CAD. ŞEHİT VEYSEL ŞİRİN ILKOKULU BLOK NO: 1 HASSA / HATAY
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdaş, laik, Atatürkçü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Öğrenmeyi öğrenen, eğitimli, bilgili, becerikli, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olan öğrenciler yetiştirmektir. Bizler, öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkânlarını kullanarak, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Beyaz Bayrak Belgesi, Beslenme Dostu Okul Belgesi, ABİDE Okul Belgesi
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08.35-14:35
Ulaşım çok kolay olup, araç sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Özel Servis
Gaziantep-Hatay-Kilis yol kavşağındadır.
il merkezine 90 km ilçe merkezine 5 km´dir.
Geleneksel Futbol Turnuvası, Mendil Kapmaca Yarışması